40 751 11 11 49

Home

Servicii

Activitati

Contact

piatra craiului, pensiune, timp liber, echitatie, popasul craiului

TRASEE BICICLETA

 

Chiar daca esti un ciclist amator sau profesionist, te poti bucura de o plimbare pe bicicleta pe unul din traseele de

biking din imprejurimi.

Predeal – Zarnesti - Rasnov – Poiana Brasov

 

Traseul porneste din Predeal pe DN1/E60. La intersectia cu Valea Rasnoavei, acesta se continua pe DN73 inspre Paraul Rece. Dupa aceea, urmeaza o portiune pana la Rasnov, care contine serpentine. Pe DN73a traversam soseauna spre Bran si apoi inspre Zarnesti pana la Cabana Gura Raului. De acolo se poate intra in Parcul National Piatra Craiului. La intoarcere, se merge prin Rasnov inspre Poiana Brasov, de unde se poate cobori pe Drumul Vechi inspre Brasov.

 

92 km/mediu

Brasov – Rasnov – Bran – Codlea

– Brasov

 

 

Acest traseu este ideal pentru a tine locul unei minivacante, deoarece poate fi parcurs in doua zile. Pornirea se face din Brasov cu directia Rasnov-Bran. Iesirea se face pe langa stadionul FC Brașov din Cartierul Bartolomeu. Pana în Rașnov se trece prin comuna Cristian. La Bran se poate vizita celebrul castel al lui Dracula, Muzeul Satului si targul de mestesugari locali. In drum spre Codlea se poate vizita satul Vulcan si biserica fortificata.

 

135 km/greu

Piatra Craiului – Prapastiile Zarnestilor

–  Magura

 

 

Un traseu minunat! Asa, ca sa-l descriem pe scurt, poate prea scurt pentru unii, doar 23 km, insa perfect pentru a te deconecta rapid intr-o zi de la viata cotidiana. Traseul trece prin regiunea ultra pitoreasca a muntilor Piatra Craiului – Magura, Prapastiile Zarnestilor, pornind si sfarsindu-se la cabana Gura Raului.Chiar daca dispune de cateva portiuni mai „provocatoare” tura este potrivita pentru orice nivel de pregatire in ale ciclismului.

 

23 km/mediu

piatra craiului echitatie popasul craiului

PARTENERI

Copyright © 2016 Popasul Craiului. All rights reserved. Fotografiile si informatiile de pe acest site au caracter informativ. Nu prezinta informatii contractuale.

GDPR