40 751 11 11 49

Home

Servicii

Activitati

Contact

piatra craiului, pensiune, timp liber, echitatie, popasul craiului

EVENIMENTE CORPORATE

Un teambuilding de weekend impreuna cu echipa e perfect pentru a va deconecta de la tot ceea ce inseamna birou. Acest loc poate fi o oportunitate de a petrece o zi intr-o altfel de atmosfera de lucru: puteti organiza training-uri, seminarii si workshopuri in sala.

Creativitatea triumfa inconjurata de natura!

 

Cabana poate gazduii o intalnire de afaceri, dispunand la et. 1 de o sala de conferinta cu o capacitate de 20 de locuri la masa cu dotari standard: WIFi, clipchart si videoproiector.

Veti putea admira la iesirea din sala de conferinta, frumoasa panorama oferita de masivul Piatra Craiului de pe terasa. Spatiul permite adaugarea de scaune, fara loc la masa.

 

 

VIDEO-PROIECTOR

ECRAN

CLIPCHART

WI-FI

 

Pret sala de conferinte:

200 lei/zi

EVENIMENTE SPECIALE

 

Popasul Craiului iti ofera intimitatea potrivita pentru seri romantice, reuniuni cu prietenii sau ceremonii restranse. Putem construi impreuna un pachet de servicii personalizat pentru ca evenimentul vostru sa fie unul memorabil.

Foc de tabara

Pret: 200 lei

REZERVARE

piatra craiului echitatie popasul craiului

PARTENERI

Copyright © 2016 Popasul Craiului. All rights reserved. Fotografiile si informatiile de pe acest site au caracter informativ. Nu prezinta informatii contractuale.

GDPR