40 751 11 11 49

Home

Servicii

Activitati

Contact

piatra craiului, pensiune, timp liber, echitatie, popasul craiului

TEAM EVENTS

www.teamevents.ro

Teambuilding şi activitati outdoor pentru compania dumneavoastră.  Acestea reprezinta specializarea noastra.

Dumneavoastră aveţi un grup, un buget, un orizont ferm de timp şi aşteptări înalte.

Noi vă asigurăm platforma tehnică, traineri, facilitatori, animatori şi staff, plus o plajă de peste 80 de activităţi în aer liber. Cu o doză solidă de creativitate.

Împreună vom face din acţiunea dumneavoastră un eveniment unic şi memorabil!

 

Pregatesti evenimentul potrivit echipei tale. Nimic mai simplu. La DETALII ↓ gasesti formularul de contact. In cel mai scurt timp vei primi propunerea noastra personalizata.

DETALII

Teambuilding Outdoor

Teambuilding şi activitati outdoor pentru compania dumneavoastră.  Acestea reprezinta specializarea noastra. Dumneavoastră aveţi un grup, un buget, un orizont ferm de timp şi aşteptări înalte.

Noi vă asigurăm platforma tehnică, traineri, facilitatori, animatori ...

Incentive Travel

Programele de tip incentive reprezinta cea mai buna metoda pentru recompensarea celor mai eficienti angajati, pentru stimularea dealerilor companiei sau a celor mai importanti clienti ai organizatiei. In acest sens organizam la cererea clientului...

Conferinte si Seminarii

Agentia noastra este specializata in organizarea si coordonarea diferitelor evenimente de firma, pentru grupuri de toate marimile. Pornim fiecare proiect prin infomarea completa privind necesitatile, dorintele si particularitatile cererii clientului...

piatra craiului echitatie popasul craiului

PARTENERI

Copyright © 2016 Popasul Craiului. All rights reserved. Fotografiile si informatiile de pe acest site au caracter informativ. Nu prezinta informatii contractuale.

GDPR