40 751 11 11 49

Home

Servicii

Activitati

Contact

piatra craiului, pensiune, timp liber, echitatie, popasul craiului

ECOXTREM

www.ecoextrem.ro

ECOXTREM TEAMBUILDING se ocupă cu organizare evenimentelor de tip corporate: team building-uri şi training-uri. Ecoxtrem vine în întâmpinarea companiilor ce doresc să îmbunătaţească performanţele echipelor prin activităţi şi programe de teambuilding creative, având o abordare surprinzătoare şi profesionistă.

 

DETALII

Training

Ecoxtrem a dezvoltat proiectul de Training bazandu-se pe criterii precum calitatea instrumentelor, profesionalismul trainerilor si solutiile customizate si pertinente oferite clientilor interesati de organizarea unui teambuilding sau training eficient.

DETALII

Teambuilding

Ecoxtrem a dezvoltat peste 70 de programe de team building potrivite diferitelor stadii de dezvoltare a echipei si punand accent pe invatarea experientiala. Programele sunt impartite in 4 categorii principale: teambuilding de aventura, creativ, competitiv sau tematic.

DETALII

Experiential Training

Acest nou concept puncteaza rezultatele combinate dintre sesiunile de training si activitatile de teambuilding, obtinandu-se un rezultat omogen intre teoretic si practic. Training-urile experientiale dezvolta participantilor noi skill-uri si dezvolta comportamentele dorite.

DETALII

piatra craiului echitatie popasul craiului

PARTENERI

Copyright © 2016 Popasul Craiului. All rights reserved. Fotografiile si informatiile de pe acest site au caracter informativ. Nu prezinta informatii contractuale.

GDPR